heidere. jeg har ny blogg, want to see? emiliehalvorseen.blogg.no! ork å lage link, er laat x1000;)
Hejj! Har snudd døgnet helt, så derfor jeg ikke har blogget på en stund. Våkna rundt 4 i dag, og har ikke gjort stort annet enn å sett film og snakket med folk osv. Chill med sommerferie!


photo by me

Nå kjeder jeg meg til døde, tror jeg skal se en film til og dø mer. hadee


photo by me


Har ingenting å blogge om for tiden, føler jeg har så mye jeg skulle ha skrivd men når jeg trykker på nytt innlegg er det bare tomt.. Plagsomt x1000.  Stopper nå før jeg sletter hele innlegget jeg, hahah:)

 
gammelt bilde..

nå åkar jag til sverige!-tordner og lyner nå, liker ikke! I know, man burde vel egentlig ikke blogge om været, men har seriøst ingenting å blogge om nå. haaha

Men jo, våkna sånn cirka nå, også har jeg tenkt til å lage videoblogg i dag. Aner ikke hva den skal handle om, så har dere noen tips?

-emilie
Da var jeg ferdig med 8'ne klasse, sykt deilig. Sommeren 2011 skal bli braa! Tok noen bilder på skolen:


ida, ellen og random.


Sorry, vet ikke hvorfor bildene plutselig ble så små. Har en fucka pc, mehehe. Nå skal jeg nyte sommerferien, og starte med å se episoder av frusterte fruer og varg veum på sumo. Tjoheii
Ikke feil med kort dag, godteri og sommerferie :-D
1. Cola eller Vann ?
Kommer ann på, om jeg er veldig tørst drikker jeg vann osv..
2. Hvorfor blogger du ?
Syns det er gøy!:)
3. Yndlings blogg ?
l0ve.blogg.no
4. Hvilke blogger leser du ?
l0ve.blogg.no, aihat.blogg.no, blomsterfeenhanna.com, cammiiz.blogg.no, elsaan.blogg.no, fashionzebra.blogg.no, haawt, mixedmedicine, norweegianstyle, piapaj, tcmn, smiless og thelmf.
5. Hva vil du oppnå med bloggen din ?
Hadde jo vært gøy med en del lesere, men tror ikke det skjer, haha:)
Hva slags musikk liker du best?
hits

Hvilke Blogger er du fast leser av ?
l0ve.blogg.no, aihat.blogg.no, blomsterfeenhanna.com, cammiiz.blogg.no, elsaan.blogg.no, fashionzebra.blogg.no, haawt, mixedmedicine, norweegianstyle, piapaj, tcmn, smiless og thelmf.
Hvordan sminke r du deg?
Har nettopp lagt ut en video, se HER.
Hva må en blogg ha får at du skal leseren ?
Bra design, må blogge morsomt og bra med mange bilder og videoer.
Hvorfor Blogger du
Syns det er gøy:)
Vet du hvem jeg er
Nope?
Har du Facebook
Jepp:)
Hvor mange Blogger har du hatt
maange, minst 10!
Hvordan mobil har du
HTC Desire:)
Liker du noen
liker familie og venner, hahha
Dine 2 beste venner
Ida og Ellen;)
Savner du den gamle skolen
Nei:)
Hvor mange lesere har du
lite nok
Hva skal du i sommerferien
lage mange minner, bade sole meg, være på hytta med ida, maybe syden i en uke(!)
Er du sammen med noen
Nei, ikke nå:)
Er du fornøyd med deg selv
njaa..
Hater du noen
jepp
Savner du noen
ja
Vennskap eller familie
begge deler
Hva vil du jobbe som
aner ikke!
Har du bra karakterer
njaa, det kan diskuteres..
Hva er din ordentlige hår farge
mørkebrun
Når har du bursdag
11 oktober
Har du søsken
ja, desverre:(

Hvor mange ganger har du farga håret?
9, stripet 2.
Liker du noen?
tror jeg har svart på det(?)
Hvilken farge er din naturlig farge?
mørkebrun
Hvem er dine bestevenner?
Ida, Ellen, Nadine, Iselin
Liker du den nye skolen?
ja
Hva gjør du på fritiden?
er med venner, og gjør som de fleste andre gjør(?) går ikke på noe, hvis du mente det.
Går du fortsatt på dans?
Nope
Hvis du ikke går på det, vil du starte igjen?
Nei, likte det ikke en gang men måtte gå der fordi jeg hadde betalt..

har du kjæreste?
Er singel:)
savner du meg, haha<3?
nei, men ikke frekt ment
hvem var din beste venn på din gamle skole og hvem er det på den nye?
Hadde ingen nære venner på den gamle skolen, oooog det har jeg svart på tidligere.

 
Hejhej. Sykt digg og tenke på at i morgen er det sommerferie! Skal bli så herlig og bare sove så lenge jeg vil, være med venner osv. Ikke skole på nesten to måneder, mehehe. Begynner i 9'ne klasse da, tror det blir mere stress. :(:(:(

har du sommerferie? hva skal du i ferien?♥
Hei. Er med i en konkurranse hos klemmetsby.blogg.no hvor man kan bli linket i HELE sommer:)
 

Meld deg på     →HER←
Hejhejj. Tenkte å ha en spørsmålsrunde, så kjør på med maange spørsmål;) Noe du lurer på?

http://tuo.blogg.no/images/442501-1-1248551583134-n400.jpg

Vet ikke om det blir på innlegg eller video, spørs hvor mange spørsmål jeg får osv..

SPØR I VEI!♥
Heihei. Tenkte å lage videoblogg i dag, men fant ut at det ikke gikk på den pcen jeg må bruke de neste dagene. Typisk.. Men, lagde heller et bilde, så skal jeg heller videoblogge når jeg skal kjøpe macen!<3
Hej hej. Våknet først rundt 1 tiden og sovnet igjen etter jeg fant ut at jeg var trøtt. Så har da nettopp våknet, haha. I know, jeg elsker å sove. I dag er det søndag, som betyr daffing og soving. 3 Dager til sommerferie, buu. Vurderer og spare til macbook pro, siden pcen min er død. Utrolig kjipt, var mange bilder der osv som jeg har mistet. TYPISK!


Bildet er fra i går. Den pcen jeg må bruke nå har ikke bilde redigerings program, så får ikke redigert bildene. Ønsker meg så sykt ny pc nå! Synd, for jeg er blakk;(


egentlig veldig meningsløst innlegg, jauda..
Hej hej. I dag har jeg vært i sarpsborg og i Halden, og kom ikke hjem før nå. Den stakkars mini pcen er nå pint i hjel og død fordi jeg ble en smule sint når den ikke gjorde som jeg ville... Upsi! Så bruker nå en stygg DELL pc med windows XP på. Typisk!

åhh, funker ikke å laste opp bilder. TYPISK!
Ikke herlig vær her i dag, bare regn regn og mere regn. Ellen tvang meg til og være ute i regnet, så kom krøllene mine frem. Hahah hun er ond. Så da sitter jeg her med krøller i håret, musikk og tjiller litt. Regner fortsatt, liker ikke.

Kos dere med web cam, mohahah.bloggen min suger egentlig, i know:) noen som vil ha videoblogg om.. Ett eller annet? Dere kan bestemme!

Hva har du gjort i dag? Bra vær hos deg? :)
HEI BLOGGEN:-) Jeg har faktisk savnet å blogge, believe it or not. Har bare tatt meg litt fri, men nå er jeg tilbake. Og til alle dere som har sommerferie i morra=fuck u. Haha neida. Får ferie på onsdag, kill me.

 

Dagene uten blogg har vært hardt. Har sett filmer hele tiden, nothing to do. Jeg har hatt fritidsproblemer x1000, bare så dere vet det. Nejdå. Jeg har vært på hytta med IDA<3


Ligger og chiller i et hoppeslott. Hva trodde du?Ida <3

Joo, også har jeg lagd ny header. Ganske enkel og sommerlig, like it. Orker ikke å lage noe mer komplisert, så det duger.
Ellers har jeg vært på skole, sovet, spist, sett filmer på nett og chillet i 4 dager. Har på en måte startet sommerferien litt før onsdag, jeg. Sommeren 2011 skal bli bra!

Har du fått sommerferie? Syns om headeren?:)

(sorry for engelsken min, aner ikke hvorfor jeg bruker engelsk i innleggene mine, hahah)

Fant plutselig ut at jeg skulle bla igjennom alle bildene på speilrefleksen, og fant ut at jeg har fullt minnekort. Slettet rundt 600 bilder, haha skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjorde det på pcen. Menmen, gjort er gjort! So to the piont: Når jeg var på hytta for noen uker siden, satt jeg og spiste kylling, mens døra sto åpen. Og plutselig kommer et ekorn inn, og jeg skvetter som f**en. Hahah, dere skulle bare visst hvor lettskremt jeg er, begynner nesten og grine av enkelte ting. Men jo da, det ekornet var veldig tamt. Jeg var veldig nerme, og den brydde seg ikke! Har aldri sett et ekorn så nært før!


Aww, sett noe søtere før? Nope, ikke jeg!


Var storfornøyd da Nøtte fikk brødskiva mi, haha.


Så når den fikk brødskive så stakk den ut igjen etter å ha utforsket hytta litt. Ekorner er egentlig veldig søøte!


Sådeså. Nå skal jeg fortsette med å være syk. Nesa renner, jeg koker og livet er bare helt ubeskriverlig herlig <3<3

Noen som har opplevd noe av det samme? Hva har du gjort i dag? :)

Som sikkert en del av dere vet har jeg egentlig krøller som jeg har arvet. På bildet har jeg kun brukt vanlig shampo og balsam, og latt håret lufttørke. Hadde nemlig svømming i siste time i dag, og har enda ikke fått gjort noe med det. Uff, etter min mening ser det ut som en blanding av troll og drakula. Menmen, en positiv ting er det jo med det, da. Hvis jeg skal gå haloween passer det perfekt!! Okei, no more klaging her. Skjerpings! Nå gleder jeg meg til klokken blir 21.40. Frustrerte fruer, vettu. Er hekta på det også. Men det er sikkert veldig care for dere. Så bare slutter dette innlegget nå, før jeg begynner og skrive at jeg har strammet reggisen igjen, er sykt trøtt og sulten. Hade cupcakes :*

 
Har ikke så mye å skrive ned i dag. Mandag er mandag, like kjedelig som alltid. Siden det er Norges bursdag i morgen og vi har fri, skal jeg bruke dagen på og sove, dra til Sarsporg og familiemiddag.. Så da blir det nok heller ikke så mye blogging. Kommer antageligvis til og poste noen bilder fra dagen, stay tuned folkens.upsi, glemte visst og poste innlegget tidligere i dag, jeg.. Ha en fin 17 mai !!
Dagen i dag har jeg sovet - spist - solt meg i det fine været - snakket med folk - og sovet igjen. Som jeg sa, dette skal bli en chill helg. Har faktisk fått litt skille, det er braa. Klarte og sovne mens jeg solet meg, haha. Eneste minuset med det var at jeg fikk maaange myggestikk, så sitter her å dør atm.


Og jeg - som sikkert mange andre musikkelskere hater vel de nye spotify open og free reglene. Så hadde blitt veldig glad om noen hadde gitt noen tips til andre musikkprogram som kan ligne på spotify, men som ikke inneholder i og tunes i seg!:-)

hva har du gjort i dag?♥ vet du om noen musikkprogram? ♥

Føler meg skikkelig sporty nå, haha. Denne torsdagen har vi syklet 2,2 MIL til og fra Askim stadio. Jeg skulle egentlig ikke løpe, men en på laget ble syk så da måtte jeg.. Haha, men fikk jo grønn og stygg t-skjorte og eplejuice sådeså. Har hatt det gøy med Ellen i allefall<3haha fail forsøk på redigering..


har forresten funnet en genial side som heter www.bloggshout.no hvor du kan shoute innleggene dine helt GRATIS. No kidding her also. Sjekk det ut!
Sitter her og skal snart spise kebab med ellen. Ida kommer også snart, så det blir braa.snakkes!<3
I dag var jeg på skolen. I dag var en litt småkjedeligdag. I dag hadde vi svømming og det var STRESS. I dag har jeg spist sjokolade. I dag er det tirsdag. I dag er jeg veeldig trøtt. I dag... okei skal slutte.


I det siste har jeg fått dilla på den sangen. I det siste har jeg fikset design på bloggen. I det siste har jeg vært med ida og marie. I det siste har jeg begynt og spare til border terrier. I det siste har jeg nørdet facebook. I det siste blablabla. Og sikkert mye mer. Stopp, finito, DONE!! (nå skal jeg sove, baibai)
Grunnleggende er laget av idawisth.blogg.no, men har fikset en del selv også.
emilie.bloggen@live.no  !
heiheiheyhallo. De fleste bloggere starter vel med og si noe ala dette; "Jeg kom til verden den 11 oktober 97 med svart krøllete hår". Så da gidder ikke jeg det. Lager heller litt nødvendige og unødvendige fakta om meg selv, jeg:

- Jeg er 162 cm høy.

- Suger i matte

- Har hatt noen blogger før denne

- Har katt og forhåpentligvis snart hund.

- Klarer seriøst ikke og videoblogge

- Har nesten aldri penger selv

- Bruker photoscape, gimp og picasa.

- Farget håret 9 ganger og stripet 2 ganger.

- jeg har ikke brune, ikke grønne, ikke oransje men blå øyer.

- Bruker egentlig lesebriller

- river negler

- bruker bare kortsokker

- tyggis narkoman

- sjokoman

- canon eos 500D

- Rar

- Brunt hår

- Farlig glad i å bruke penger

- Føler ikke for og skrive mer. Tjohei!sorry for litt skurrete bilde..


Men hva synes dere jeg kler best? ♥
Nå sitter jeg her å er skikkelig sunn av meg. Spiser diverse av grønnsaker og frukt. Også etterpå skal jeg ta med meg Exo på 2,5 km lang joggetur. Okei, ikke forvent at jeg sitter og spiser grønnsaker og frukt. Har en 200 grams first price sjokolade, potetskruer og tyggis noen centimeter fra sitteplassen i sengen min. Men det med joggeturen er fakta altså!

Hadde i allefall en bra dag i går sammen med Ida og Marie:-))

exo ♥


haha, skjønner ikke helt hva jeg driver med her. Usminket, naturlig hår og nydusjet. Haha, fiiint vettu.


resten er vel bare kjedelige(søte) hundebilder. Sry, glemmer alltid og faktisk BRUKE kameraet mitt. Skal skjerpe meg :P:p:p:P eller noe

Hva har du gjort i helgen? ♥
Jeg vet jeg vet. Men har en god grunn. Har levd livet, hvis dere skjønner. haha.. Ida og marie var her i dag, koselig:)

Er fortsatt veldig usikker på om jeg skal fortsette og blogge, jeg er ikke lei men har ikke "lyst" på en måte. Kanksje jeg begynner etter sommerferien, dont know. Hva syns du?
Før jeg fant ut at jeg skulle begynne med blogg igjen. Haha.. Skal faktisk få hunden litt tidligere, det er en brun labrador! Gleder meg! Men får den ikke før etter helgen da.. Passer bra egentlig, skal være hundepasser igjen for Exo fra med i morgen til søndag + at ida og marie overnatter fra fredag til lørdag og da tar Ida med seg hunden sin.

Bare så dere vet det, så kommer jeg ikke til og blogge 3 ganger om dagen med bilder i alle innlegg. Jeg kommer til å blogge når jeg har lyst og når jeg har tid til det. Hvis ikke blir det bare stress med blogg, og det orker jeg ikke. Så da vet dere det!

-snakkes! (bildeopplasteren funker fortsatt ikke)
Beklager for ingen blogging på noen dager. Har tenkt litt, og jeg tar pause til sommerferien starter som er rundt 7-8 uker eller noe. Jeg har egentlig et ganske så kjedelig liv å blogge om skjønner dere, som kanksje ikke er så veldig interressant for dere. Med mindre dere liker å høre om skole, lekser, venner og lite liv. SPENNENDE:-)

Forresten så skal jeg få meg hund! Men det er ikke før i sommerferien da. fuck det. Også er døgnrytmen min ikke så veldig bra for å si det sånn, sover fire timer og gjesper meg igjennom timene. Det er ikke bra, vurderer og slutte.

funker ikke å laste opp bilder, må bare elske det. Men da vet dere det!
Hei!

I går var jeg, Ida og Ellen i Ski for å ta sol, loke litt på senteret og gå på kino for å se "Hjelp i er russ". Skal blogge mer om det etterpå(:

Men, siden de overnatter i dag til i morgen så skal vi ha må gjøre video! Så send inn forslag til hva vi kan gjøre!<3
Er ikke feil med pannekaker til kveldsmat, digger'e.Vurdering nr 2 blee..... anjay.blogg.no!

Fikk ikke kopiert headeren?

Header: Syns headeren var veldig fin og sommerlig, kunne godt tenkt meg noe lignende selv!

Selve designet: Designet er et gratis design, så er ikke så mye og si på det.

Bloggen, bilder osv: Kjempefine bilder, alle sammen! Liker skrivemåten også, selvom det er mest bilder i innleggene. Men det er jo ikke så rart i når det er en slags fotoblogg, da(:


Syns om vurderingen? ♥
Vurdering nr 1 ble....  Annasdesign.blogg.no!

Header: Du hadde ingen header ATM, men bare tok denne siden den var med i avstemningen din om hvilken header du skulle ha. Syns denne headeren er fin, og den funker veldig bra! Syns den kanksje blir litt for "normal", men det er ikke noe negativt i det!

Resten av designet: Syns det er helt ok, det blir litt for "normalt" her å. Ellers veldig fint alt i alt!

Bloggen, bilder osv: Bildene du legger ut er bra kvalitet, men de blir litt for små i forhold til innlegget. 


Syns om vurderingen? ♥
Kjeder meg ATM, så nå føler jeg at jeg MÅ blogge. Det er derfor alle bloggere har blogg, vet dere! Okei, neida bare tuller jeg. De to vurderingene poster jeg etterpå, just so you know. I morgen skal jeg til ski med Ellen og Ida, kaanksje jeg rekker og blogge litt før vi drar? Ellers så får dere ikke høre fra meg før på lørdag kanksje. Alltid skole og venner før blogg, sånn er deet..


Hadde ikke gjort noe å hatt denne her nå, nei(:


Sorry for dårlig innlegg, men det blir bare "stopp" når jeg skriver. Stay tuned, vurderingene kommer snart!
Hei mennesker ♥

Det var så veldig vanskelig å stå opp i dag, har sovet 4 timer i natt også, alt for lite. Men men, sånn er det med ferie og baad døgnrytme. 9 uker til sommerferie, prøver og se positivt på det. PRØVER altså :-))


VÅR in my heart.

Skjer i dag? Syns om bildet? ♥

peace out.
Da var store deler av ferien gått bort, det er ikke bra.. fyfy. Men det er jo bare 9-10 uker igjen med skole - helger så er det sommerferie! Okeei, det var ikke noe særlig positivt med det. Det er faktisk en veldig lang stund til, det. Håper de ukene går fort, sommeren 2011 skal bli den beste!

I påsken har jeg ikke vært så flink til å blogge. Beklager det, skal slutte. Jeg skal også videoblogge mer, nå som jeg fant minnekortet til det lille kameraet som jeg filmer med. Så jeg sier bare stay tuned!


10hi <3


snakkes mennesker!

Syns om bildet? Hva har du gjort i ferien? ♥
Heihey♥

I dag er det påskeaften som betyr middag med familien, påskeegg og kos. I år har jeg faktisk fått påskeegg laget av porselen med masse masse sjokolade oppi. Nam!


det liker'vi.Hei! I går var jeg, Ida og hunden hennes i moss på jeløya. Det er så fint i moss forresten, at jeg skal flytte dit når jeg skal flytte ut for meg selv. Da skal jeg bo i et "gammelt" nytt hus med utsikt mot havet og ferjene, mens amfi senteret ligger rett bortenfor. Det skal bli fint, det! Neida.. Det blir nok ikke sånn, men det er lov å håpe!


Meg, Ida og Zanto!<3


Utrolig fint vær fikk vi også!


Resten av påskeferien skal jeg antagligvis tilbringe sammen med venner, kameraet og påskegodt. Med andre ord, chill påskeferie!

Hva skal du resten av påskeferien? Hva har du gjort i dag? ♥
Spør om alt dere lurer på, men jeg svarer ikke på tullespørsmål og for private spørsmål. Svarene kommer på video!


Ellers ønsker jeg alle en god påske!:D

 

-Emilie

Jeg har også noen uvaner, og her kommer noen av dem!

 

1. River negler. fyfyfy ikke bra!2. kan til tider spise litt for mye sjokolade.. fyfy!3. ikke sånn veldig flink til å fjerne sminke når jeg legger meg akkuratt. Men credz to me da, gjorde det i går!4. hater og stå opp, så denne vekkerklokken har fått gjennomgått litt kan man si... 5. Bruker KUN ankelsokker. Behagelig å gå i!
Har du noen uvaner? ♠

snakkæs mennesker
Halla kyllinger!

 

Helt til mandag fra og med i dag skal jeg være hundepasser for en golden terrier. Gleder meg! Jeg har tenkt mye på og kjøpe hund selv, så passer egentlig bra at jeg får prøvd meg selv som hundepasser. Det blir nok bra! Så kommer Ida på mandag for å overnatte, så kommer Marie på tirsdag, og slække dager resten av ferien. Herlig med påskeferie!

Tenkte å kjøpe en blanding av tibetansk spaniel og chihuahua til sommeren, de er så søte! Jeg vet jeg har katt også, men den er ute 24/7 og bor inne på et vaskerom med mat, bur og egen kattedør. Har vel ikke sett den på 3 dager snart..? haha. Jeg får lov til og kjøpe hund i slutten av sommerferien, gleder meg!

Har du hund? ♥

- prekas
Jeg leser 12 blogger, men skal lese 30. Jeg liker blogger som blogger minst en gang hver dag, med mye bilder og en god del tekst i innleggene. Designet bør være fint og bra. Om det gjør vondt og lese teksten fordi den er turkis, og bakgrunnen er blå, så går jeg rett ut av bloggen. Vil gjerne lese hverdags blogger, foto blogger og noen få moteblogger. Hvis du mener at jeg burde lese din blogg, legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet under!

PS: Les teksten over FØR du skriver en kommentar :)

-Emilie